Velkommen til pro instruments - Eksperter i målinstrumenter og termografisk udstyr
Søg
Close this search box.
88 27 60 00

Delta RPI M6A 6 kW solcelleinverter

11,544.00kr. ekskl moms
14,430.00kr. inkl moms

Leveringstid: 1 uge vejledende. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Varenummer inverter3-1-1 Kategori

Beskrivelse

Delta Delta RPI M6A 6 kW solcelleinverter

Maksimal rentabilitet

M6A solcelle-inverteren har en effekt på 6 kVA. Denne nye trefasede transformerløse solcelle-inverter er designet til private eller små kommercielle PV-applikationer, hvor maksimal alsidighed og rentabilitet er vigtig. Takket være den høje maksimale virkningsgrad op til 98,3 % sikres optimalt udbytte fra PV-anlægget fra enheden.

Trådløs kommunikation

Indbygget Wi-Fi-kommunikation giver brugeren mulighed for at idriftsætte og se status for inverteren via MyDeltaSolar-appen på en mobilenhed. Appen er tilgængelig til iOS og Android. Inverteren kan også bruges med DC1 Data Collector via Wi-Fi eller RS-485. DC1 er påkrævet til opsætningen af ​​en brugers PV-anlæg på MyDelta Solar Cloud-overvågningssystemet.

Fleksibelt systemdesign

For systemplanlæggeren er maksimal fleksibilitet sikret takket være et bredt indgangsspændingsområde på 200 – 1000 V og 2 MPP-trackere. Den nye enhed er kompatibel med større typer PV-moduler, og det robuste IP65-klassificerede kabinet tillader udendørs installation.

Enkel installation

Det lette og kompakte design af M6A forenkler installationen i høj grad. Inverteren inkluderer et unikt vægmonteringsbeslag i leveringsomfanget, hvilket gør det nemt at installere enheden på en række forskellige vægoverflader.

Intelligent køledesign

Inverteren bruger et innovativt heatsink-design til køling, som trækker varmen væk fra inverteren gennem en naturlig konvektionsproces. Fordi der ikke kræves ventilatorer, reduceres vedligeholdelsesomkostningerne, og hørbar støj reduceres betydeligt. Derudover forlænger det intelligente køledesign levetiden af ​​elektroniske komponenter og forlænger solcelle-inverterens levetid.

Yderligere information

el. nr.

Nej