Velkommen til pro instruments - Eksperter i målinstrumenter og termografisk udstyr
Søg
Close this search box.
88 27 60 00
Om os

Hvem er pro-instruments?

Pro Instruments sælger og markedsfører avancerede termografi kameraer og måleinstrumenter til en række firmaer og brancher, som har behov for at kunne identificere fejl på elektriske installationer, måle varmetab, fugtskader, CO2, lyd og meget andet.

Hvorfor

Hvorfor vælge os?

Vi tager altid et tæt samarbejde alvorligt; vi tror på langsigtet vækst og partnerskab med vores kunder. Hvad kan vi tilbyde?

Flir – verdens største producent af termografi- og varmefølsomme kameraer

Flir, som er verdens største producent af termografi- og varmefølsomme kameraer, har udpeget Pro Instruments, som distributør af deres produkter inden for kommercielle anvendelser. Vi rådgiver og leverer bl.a. kameraer til:

  • Automation – anvend et termisk kamera, der kontinuerligt ‘overvåger’ et område som eksempelvis produktion af fødevarer.

  • Bygning – kameraer er effektive til lokalisering af bygningsfejl, energispild mv.

  • EL – fejlfinding på el-tavler, installationer mv.

Extech – højkvalitets måleinstrumenter til fugt, varme, lyd etc.

Pro Instruments har agenturet på de meget anerkendte måleinstrumenter fra Extech. Måleinstrumenterne er kendt for sin høje kvalitet og driftssikkerhed. Vi leverer bl.a. måleudstyr til:

Fugtmåling   –  Temperaturmåling  –  Lydmåling  –  Lysmåling

Se alle kategorier indenfor måleinstrumenter

fluorescent.png
Høj teknisk viden og kvalificeret rådgivning

Vores medarbejdere har arbejdet med termografi- og varmefølsomme kameraer i mere end 40 år og har en meget omfattende viden og forståelse af kameraer, software og anvendelsesmuligheder. 

favorite.png
Kvalificeret sparring om helheds løsninger

Vi prioriterer højt at have en kvalificeret dialog med udviklingsafdelinger, teknisk personale og indkøbere hos vores kunder. Vi står altid klar til at yde engageret og kvalificeret rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i din branche og udfordring.

location_automation.png
Bred brancheerfaring

Med en bred brancheerfaring og dyb produktteknisk indsigt kan vi yde den support og rådgivning, der bringer dig videre i en konkret udfordring – uanset det drejer sig om bedre drift og vedligehold, optimering af eksisterende arbejdsgange eller udvikling af helt nye produkter.