Velkommen til pro instruments - Eksperter i målinstrumenter og termografisk udstyr
Søg
Close this search box.
88 27 60 00

Sigfox: Temperatur, Fugt & datalogger

1,395.00kr. ekskl moms
1,743.75kr. inkl moms

Leveringstid: 2-3 dage vejledende. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Beskrivelse

Temperatur- og fugtdataloggere er avancerede sensorbaserede enheder

De er designet til at monitorere og registrere nøjagtige målinger af temperatur og luftfugtighed i forskellige miljøer. Disse enheder spiller en afgørende rolle i en bred vifte af industrier, herunder fødevareproduktion, farmaceutisk produktion, lagerstyring, laboratoriearbejde og klimakontrolsystemer.

Fordelene ved denne datalogger

Først og fremmest muliggør denne datalogger præcis overvågning af kritiske parametre, der er afgørende for produktkvalitet, sikkerhed og overholdelse af reguleringsstandarder. Disse dataloggere leverer kontinuerlige data, hvilket giver virksomheder mulighed for at identificere afvigelser fra ønskede temperatur- og fugtighedsniveauer i realtid og træffe rettidige foranstaltninger for at undgå skade eller tab.

Fugtdataloggere kan indsamle store mængder data over reel tid

Hvilket muliggør trendanalyse og identifikation af mønstre. Dette er afgørende for at forbedre processer, optimere energiforbrug og foretage datadrevne beslutninger. Dataloggere er også ideelle til dokumentation og efterlevelse af reguleringsstandarder, da de giver en ubestridelig optegnelse af forholdene, hvilket kan være vigtigt ved audit og godkendelsesprocesser.

Temperatur – fugt datalogger inkl. dataabonnement for første år.

Egenskaber:

  • Enheden leveres konfigureret og med adgang til at se og hente data via log-in på www.pro-instruments.dk.
  • Abonnement til det første år er inkluderet i prisen.
  • Sigfox baseret temperatur og luftfugtighed logger data til skyen.
  • PROTMPHUM temperatur- og fugtighedsmålingsenhed til reel og nøjagtig overvågning af fugt og temperatur med ekstremt lave levetidsomkostninger.
  • Enheden måler og sender temperatur- og fugtighedsdata en gang hvert 30. minut.
  • ProCO2-1 bruger det verdensomspændende Sigfox IoT-netværk til datatransmission, hvilket muliggør meget lave levetidsomkostninger og lang batterilevetid på 5 år.
  • Alsidig, online, vedligeholdelsesfri, ultra lave omkostninger,  nøjagtig – perfekt løsning til lette, langsigtede og omkostningseffektive luftkvalitetsmålinger med ægte kuldioxid sensor.

Brugermanual & Datablade

Tryk på følgende link for at gå til vores download-portal, hvor du kan finde datablade til en lang række af vores produkter: Download-Portal

Yderligere information

el. nr.

Nej