Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Termografisk kamera i et flot design til attraktive priser

Siden energikrisen i 1970´erne har vi mennesker for alvor fået øjnene op for, at jordens energiressourcer er kostbare og stærkt begrænsede, derfor skal vi alle spare på ressourcerne. I dag er den hurtigste og nemmeste måde at finde isoleringsmæssige mangler i bygninger, herunder boliger, at betjene sig af et termografisk kamera. Med en termografering, som i dag er både billigt og nem, at udføre, kan man nemlig effektivt lokalisere præcist, hvor i boligen der spildes energi og lave en præcis diagnose af alle bygningsfejl, hvilket både sparer tid og penge. Mangler i isoleringen er ofte forholdsvis billige at udbedre, og der kan samtidig være mange penge at spare. Fyr ikke for gråspurvene, anskaf et prisbilligt termografisk kamera fra Pro Instruments og få eksakt viden om, hor der skal sættes ind med forbedringer

Find alle evt. bygningsfejl med et prisbilligt termografisk kamera

Pro Instruments kan i dag byde på blandt andet et prisbilligt termografisk kamera, der er skabt til privat brug, men med en god opløsning som giver fine billeder. Her på hjemmesiden og i vores online butik kan I se alle vores kameraer, som findes i forskellige prisklasser. De er alle af høj kvalitet og stabilt funktionsdygtige, kameraer som holder år efter år uden problemer.

Kontakt os gerne for nærmere information om det enkelte termografiske kamera og download gerne faktablade her fra hjemmesiden. Pro Instruments har et termografisk kamera for enhver pengepung.

Termografisk undersøgelse og efterisolering er dagens bedste investering

De fleste mennesker sætter deres sparepenge i aktier, obligationer og lignende, men i virkeligheden ar det en dårlig investering sammenlignet med at investere i isolering af jeres bolig. Med professionelt termografisk udstyr, kan man hutigt og sikkert udføre en termografisk undersøgelse af boligen, som med resultatet i hånd og en efterfølgende efterisolering kan betyde besparelse på varmekontoen i størrelsesordenen 20 – 50 % i enhver bolig, store beløb når man regner på, hvor meget det beløber sig til på årsbasis – år efter år. Og i takt med de stigende energipriser bliver besparelsen bare større og større. En termografisk undersøgelse af jeres bolig med kvalitetsudstyr fra Pro Instruments er en garanti for professionelle målinger, i alle bygninger – boliger som erhvervsejendomme.

Mindre varme omkostninger & bedre indeklima

Flere og flere mennesker har heldigvis fået øjnene op for, hvor værdifuldt det er at få udført en termografisk undersøgelse - og efterisolering. Og det er ikke blot af økonomiske årsager, men i lige så høj grad også af helbredsmæssige og af hensyn til jeres velbefindende. En effektiv isolering er nemlig ikke kun et spørgsmål om at spare penge på varmekontoen, men i lige så høj grad et spørgsmål om et sundere indeklima uden fugt og træk, som påvirket helbredet negativt. Kontakt Pro Instruments og lad os hjælpe jer med det rigtige udstyr til at udføre en termografisk undersøgelse i alle bygninger, et stort skridt på vej mod et forbedret indeklima og en sundere varmekonto. Med en termografisk undersøgelse med det rigtige udstyr ved man præcist, hvad der behøves at gøres i den enkelte ejendom med hensyn til efterisolering.