Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Termografikursus i tidens ånd. Billigt og hurtigt

På vores 1. klasses introduktions termografikursus gennemgår vi alt det væsentlige og mere til inden for termografiens verden. Vi gennemgår blandt andet alle fordelene ved infrarød overvågning af maskiner og maskinanlæg samt byningsinspektion som et led i det forebyggende arbejde   Vi gennemgår vedligeholdelsen af mekaniske og elektriske maskiner, og vi byder på en introduktion af termografisk inspektion og termografi af bygninger af enhver art. Vi lærer jer at anvende, vi lærer jer at analysere og fortolke måleresultaterne til fordel for jeres arbejdsplads eller måske jeres fremtidige kunder.

Pro Instruments er termografering på højeste niveau, så kom og bliv deltager på vores termografikursus. Velkommen på kursus og som kunde hos Pro Instruments.

 

Hvad er termografi og hvad kan det bruges til?

Termografien var intet mindre end en revolution da den kom til verden. For første gang blev det for eksempel muligt med et varmefølsomt kamera at afsløre alle bygningers isoleringsmæssige svagheder: hvor slipper varmen ud og hvor kommer kulden ind. Dermed kunne man pludselig sætte ind med målrettede og specifikke reparationer, uden at kaste penge ud til højre og venstre.

Med vores nye termografikursus kan Pro Instruments nu også lære jer teknikken, som er af uvurderlig betydning for jeres arbejdsplads eller måske for jeres fremtidige karrieremuligheder. Pro Instruments tilbyder nu alle muligheden for at lære teknikken til både erhvervsmæssig og privat brug – og det til priser, hvor alle kan deltage i vores termografikursus.