Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Termografikamera: Find alle boligens svagheder

Det var vel første gang i 1970´erne, at vi mennesker fik øjnene op for, at verdens energiressourcer er kostbare og begrænsede. I dag, så mange år senere, er den hurtigste og nemmeste måde, at finde isoleringsfejl, at bruge et ganske almindeligt termografikamera. Med et termografikamera har man nemlig muligheden for at lokalisere helt præcist, på hvilken måde man fyrer for gråspurvene og derefter lave en korrekt beskrivelse af de isoleringsmæssige mangler. Et termografikamera sparer både tid og penge

 

Termografi er en måleteknik der er kommet så meget ned i pris at den nu kan finde anvendelse inden for områder, der ville være ønsketænkning for blot en halv snes år tilbage, og hos Pro Instruments er et termografikamera nu så billigt, at alle kan være med og have fuld kontrol over boligens isoleringsmæssige tilstand.

Undersøgelse af jeres bolig?

Hvis ikke, så er det på tide! En del danske boliger er nemlig stadigvæk i behov for et isoleringsmæssigt eftersyn, alt andet ville være at fyre for de små grå spurvefugle. Hos Pro Instruments kan i købe et særdeles prisbilligt termografikamera, som I kan benytte til løbende at kontrollere boligens isoleringsmæssige tilstand og spare en masse penge, hvis I følger op på kameraets afsløringer.

Ring til Pro Instruments ApS på +45 88 27 60 00 og lad os berette mere om, hvordan I kan spare betragtelige beløb på varmeregningen, vi ved hvordan, det skal gøres og løser jeres energimæssige problemer – uden problemer.