Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Tangamperemeter i topkvalitet til populære priser

Et godt og solidt tangamperemeter behøver ikke koste en mindre formue, det har vi for længst erkendt hos Pro Instruments. Derfor kan vi dag tilbyde et stort sortiment af tangamperemetre i forskellige prisklasser og med forskellige muligheder. Vores mange tangamperemetre er alle med meget høj opløsning og med testledninger, hvilket indebærer både fleksibilitet og præcise målinger. Hurtig 40 segment bargraph samt one touch Auto Zero ved DC strømmålinger øger fleksibiliteten yderligere.

Kontakt med sindsro Pro Instruments, vi er altid parat med sober vejledning og hjælp. Bedst mulige kundeservice er vores erklærede mål, sammen med kvalitetsprodukter til lave priser. Velkommen som kunde hos Pro Instruments og læs gerne mere om os her på hjemmesiden

Se vores store udvalg af tangamperemeter

Her på vores hjemmeside og i vores online butik kan i læse meget mere om vores udvalg af flotte og funktionsdygtige tangamperemeter til beskedne priser. På hjemmesiden kan i ligeledes downloade faktablade med alle tekniske specifikationer. Vi har mange modeller til priser fra langt under 1.000 kr. til de mere avancerede modeller med blandt andet indbygget kontaktfrit IR-termometer med laserpointer, Meter Link Bluetooth, der trådløst sender spændings- og strømværdier til visse af FLIRs termografikameraer, hvor de gemmes i billedet.

Ring til Pro Instruments og hør mere, eller bestil tangamperemeter, direkte i vores online butik