Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Pro Sunpower

Solcelleanlæg med økonomisk fordel

Få forhøjet afregningspris for din overskudsstrøm eller gem din overskudsstrøm på batteribank

 

Gem strøm fra solceller til senere på batteri

For nye solcelleejere er batteribanken en god nyhed. Solceller producerer strøm i dagtimerne, men de fleste bruger mest strøm om aftenen, og derved tvinges solcelleejerne til at sælge en stor del af strømmen til energiselskaberne til en lavere pris, hvilket giver en noget dårligere økonomi.

Det har længe været muligt at lagre overskudsstrøm i batterier, men prisen på antal gemte kWt over tid har været for dyr.

Det unikke i dag er, at teknologien er gjort billigere og langt nemmere at betjene for almindelige mennesker. Erfaringer fra Tyskland viser, at en normal familie på enhver solrig dag fra marts til oktober kan lave næsten 100 % af den energi de selv bruger ved hjælp af batteribank.

En almindelig dansk familie på 3 personer i et énfamiliehus bruger i gennemsnit ca. 12,3 kWh om dagen og vi har i dag komplette solcelleanlæg med hybrid inverter og Pro Sunpower batteribank på 7,2 kWt og 14,4 kWt med en designlevetid på 20 år til meget konkurrencedygtige priser, se produkter her.

Tesla Powerwall Home batteri og Fronius Symo Hybrid inverter som færdig solcelleløsning

Den amerikanske el-bil producent Tesla Motors lancerer nu et nyt lithium-ion batteri der kan lagre strøm fra solceller og vindenergi og har som mål fundamentalt at ændre den måde, hvorpå verden anvender energi på.

Tesla powerwall home-batterier er målrettet moderne forbrugere med solceller på taget og bliver  i europa introduceret sammen med Fronius Symo Hybrid inverter, som en færdig løsning til solcelleanlæg.

Allerede nu er det muligt at købe færdige anlæg med Fronius Symo Hybrid 3-4-5 kW inverter der er forberedt til Tesla Powerwall home batteribank på 7 og 10 kWt når batteriet lanceres i tyskland senere på året og derefter til resten af europa, se produkt her.

Tesla


TILBAGE TIL PRODUKTER

 Se solcelleprodukter

Se vores gode tilbud under ”Solcelleprodukter” og  "Gør-Det-Selv" solcelleanlæg bestående af kvalitets komponenter: solpaneller, invertere, beslag og kabel under produkter eller lad os gratis, helt uden forbindende, regne på netop din installation og rådgive dig om den mest fordelagtige løsning både teknisk og økonomisk.

Ønsker du et tilbud
på et solcelleanlæg?

Så kontakt os i dag!
Ring til os på telefon 88 27 60 00

- eller brug nedenstående kontaktformular.
Så kontakter vi dig.

Kontakt os

Kontaktinformation

* Skal udfyldes

Pro Instruments

Pro Instruments ApS
Valorevej 42
DK-4130 Viby Sj.
Danmark
Telefon: +45 88 27 60 00
(telefontid: 8:30 til 18:00)


CVR: 33 16 43 19