Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Luftfugtighed indendørs som et til dels usynligt problem

Den relative luftfugtighed indendørs bør under normale omstændigheder ligge inden for 30-60 %. Om vinteren, når udendørs temperaturen er lav, har luften et betydeligt mindre vandindhold, og den relative luftfugtighed indendørs vil da typisk ligge i den lavere ende af det normale, mens den om sommeren og efteråret alt andet lige vil ligge i den højere ende af skalaen. Det er imidlertid ikke kun i de koldere perioder man oplever gener som følge af luftfugtighed, men man har oftere problemer når den er for høj. Hvis man eksempelvis har dug på indersiden af sine vinduer er det tegn på for høj luftfugtighed, hvilket byder på perfekte vækstbetingelser for skimmelsvamp, husstøvmider og andet ubehageligt stads. Med godt og professionelt udstyr til måling af luftfugtighed indendørs har man imidlertid sandheden sort på hvidt og kan gøre noget ved det, inden skaderne bliver for store. Kontakt derfor Pro Instruments for en snak om de mange gange delvis usynlige fugtproblemer, vi kan med garanti hjælpe jer.

 

Hvad kan man gøre ved luftfugtighed indendørs?

Luftfugtighed indendørs er et af de ubehagelige problemer, som er fulgt i kølvandet af mere og mere velisolerede boliger, hvor man desværre ofte er tilbøjelige til at negligere en effektiv ventilation, hvilket i de fleste tilfælde beror på en misforståelse. Behovet for ventilation i bolig er mange gange vanskeligt at bedømme, hvis man ikke er i besiddelse af det rigtige måleudstyr – og det er her Pro Instruments kommer ind i billedet. Vi tilbyder en fugtighedsmåler til en brøkdel af prisen for evt. senere reparationer som følge af for høj luftfugtighed indendørs, så det handler om at være på forkant med situationen – året rundt.

Kontakt gerne Pro Instruments og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer for en yderst minimal investering. Hovedproblemet for moderne velisolerede boliger er for høj luftfugtighed indendørs – og det kan vi hjælpe jer med.