Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Pro Sunpower

Jordvarme kombineret med solfangere øger effektiviteten på varmeproduktionen

Pro Sunpower sælger effektive jordvarmepumper af mærket COPMAX, som er meget effektive jordvarmepumper bygget af de bedste komponenter, der fås. Jordvarme har fået et ry for ikke at være særligt effektiv. Det er delvis rigtigt, idet der er en tendens til at temperaturen i jorden rundt om jordvarme slangerne over tid vil sænkes på grund af den konstante nedkøling, som er måden jordvarme fungerer på. Det betyder at jordvarmepumpen får sværere og sværere ved at ”suge” varme ud af jorden, hvilket betyder at pumpen bliver mindre og mindre effektiv.


Pro Sunpower kombinerer jordvarme og solvarme, således at overskudsvarme fra solfangeren om sommeren regenererer jorden omkring jordvarmeslangerne. På denne måde opbygges en varmereserve, som kan genvindes i vintertiden. I stedet for en underafkøling af jorden opnås en opvarmet zone, hvor jordvarmepumpen har meget lettere ved at udvinde varmen. Hvis anlægget ligeledes forsynes fra eget ”el-værk” bestående af solceller, opnås hidtil usete besparelser.

Lad os uden forbindende regne på dit energiforbrug og lad os komme med forslag til et anlæg, der i mange år fremover, kan levere næsten gratis energi. Lad os helt uforbindende regne et tilbud til dit hus.

Ring +45 88 27 60 00, hvis du har spørsmål til valg af amperemeter. Vi sidder klar, til at hjælpe dig på vej!