Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

Fugtmålere kan spare dig mange penge

Fugtproblemer… nej, ikke mig, siger mange. Men fugtproblemer kan være vanskelige at håndtere, idet de ofte er usynlige for det menneskelige øje. Og det er præcis disse fugtproblemer, der på lidt længere sigt og uden indblanding kan udvikle sig til endog alvorlige fugtskader med for eksempel angreb af skimmelsvampe. Skader, der næsten uden undtagelse er dyre at behandle, når man først har fået dem inden for døren. Fugtmålere fra Pro Instruments måler ikke kun overfladefugt, men måler også i dybden på bl.a. byggematerialer og bygninger… men måler selvfølgelig også luftfugtighed. Har I brændeovn kan fugtighedsmålere med fordel anvendes i det daglige til at kontrollere indholdet af fugtighed i jeres brænde. Brænde skal være så tilpas tørt, at det højst har et vandindhold på omkring 18 % anbefaler Miljøstyrelsen. Vil man sikre sig ikke at kaste vådt træ i brændeovnen, så kan I finde hjælp i de meget præcise og prisbillige fugtmålere fra Pro Instruments.

 

Se de mange uundværlige fugtmålere fra Pro Instrument

Fugtproblemer er et af de hurtigst voksende problemer i moderne boliger på grund af voksende ønsker om god isolering og tæthed – og dermed ofte problemer med ventilationen, som ikke altid følger hånd i hånd med den effektive isolering. Effektive fugtmålere fra Pro Instruments måler den nøjagtige fugtighed på alle overflader, træmaterialer, byggematerialer, brænde og meget mere og afslører blandt andet sundhedstilstanden i jeres bolig med hensyn til det stadigt voksende problem isolering kontra fugtighed.

Kom trygt til Pro Instruments hvis I har mistanke om fugtproblemer – her handler det om at agere hurtigt inden fugten vokser jer over hovedet. Læs mere om luftfugtighed indendørs