Log In

Log Ind

Glemt dit kode ord?

Kurv (ekskl. moms): 0,00 DKK
Kurv (inkl. moms): 0,00 DKK

FLIR A320

FLIR A320

25.000,00 DKK (ekskl. moms)
31.250,00 DKK (inkls. moms)
Leveringstid: 2-3 dage vejledende. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer. Ring!
Add Items to Cart

El. Nr. Ikke tilgængelig
IR-opløsning 320 x 240 pixels
IR-følsomhed 50 milligrader
Temperatur-område -20 - 350 C
Meterlink Nej
 

Beskrivelse


Flir A320 demo. Kr. 25.000 + moms. 1 års garanti.
Med forbehold for mellemkøb. 


FLIR A320 

Termisk kamera der detetekterer forhøjet temperatur (Ebola og andre epidemier)

FLIR A320 serie termiske kameraer kan opdage forhøjet kropstemperatur, som kan indikerer et række fysiske tilstande inklusiv feber. Idet A320 kan detektere forhøjet temperartur på personer, kan kameret udnyttes til at screene personer baseret på hudtemperatur. Disse personer kan udvælges for nærmere undersøgelse af læger eller sygeplejersker.

 

FLIR har solgt hundrevis af kameraer til forskellige både statslige og private kunder. Heriblandt lufthavne, hospitaler, skoler, fabrikker o.a. over hele verdenen til screening personer med feber. Der er en indbygget automatisk temperaturkompensering (ATC). Oprindeligt udviklet under den globale SARS-epidemi og har ligeledes været anvendt under Svineinfluenza (H1N1) og kan nu igen komme i brug ved Ebola truslen. FLIRs enestående  "Automatic Temperature Compensator" normaliserer variationerne i omgivelsestemperaturen (rumtemperaturen), hvilket gør operatøren i stand til at udpege personer som falder udenfor normen idet der sammenlignes med personer i nærheden eller en gruppe af referencepersoner. Denne algoritme hjælper operatøren med at udvælge personer med høj temperatur i en gruppe og minimerer risikoen for fejl.

 

A320

Fastmonteret A320 med aktiv temperaturalarm.

Plug & Play

A320 har direkte realtids temperaturmåling med både analog og MPEG4 digital videoudgang.  Kameraet er også kompatibelt med standard netværks overvågningsoptageudstyr (NVR) og kan konfigureres til flere brugere/lokationer over Ethernet,

 

Temperaturmåling Nøjagtighed

FLIR infrarøde kameraer anvendes mange steder industrielt til måling af temperaturer. Tusinder af kameraer anvendes verden over til måling af temperaturer med en absolut nøjagtighed på 2 °C. Den relative måling der anvendes i A320 har langt bedre nøjagtighed.

 

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

FLIR A315

FLIR A315

Ring for pris: +45 88 27 60 00